Tanyasum
Etusivu Yritys Myymälä Ajankohtaista Blogi Facebook Ota yhteyttä
Tuoteryhmät
Asiakkaalle
Kotipuoti
Tietosuoja
Tilaaminen ja toimitus
Käyttöehdot
Yritys
Jälleenmyyynti ja myyntiesittelyt
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
Tietosuoja

Tämä on Tanyasumin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 25.05.2018. Viimeisin muutos 25.05.2018.

Rekisteröityminen

      Kuluttaja
a) rekisteröityy kuluttajana Tanyasumin asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Tanyasum rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

Tanyasumin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

     Tanyasum ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
a) pankkiyhteystietoja
b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Tanyasum (y-tunnus: 1732656-8)

www.tanyasum.com

Luuvantie 13 C

02620 Espoo


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Tanja Kristiansson
Luuvantie 13 C
02620 Espoo

tanyasum(at)tanyasum.com
+358505706047


REKISTERIN NIMI
Tanyasum asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE


Henkilö/yritys on rekisteröitynyt Tanyasumin asiakkaaksi tai ostanut Tanyasum verkkokaupasta tavaraa. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.  Rekisterin käyttötarkoitus on ensisijaisesti tilattujen tuotteiden toimitus ja tilauksen toimitukseen liittyvä yhteydenpito asiakkaisiin. Muu yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi jos asiakas on tilannut uutiskirjeen.

 

Yritysasakkailla yrityksen nimi, mahdollinen yhteyshenkilön nimi, yrityksen osoite, puhelinnumero ja mahdollinen verkkokaupan/kotisivujen osoite ja y-tunnus on kerrottu sähköpostitse Tnayasumille tilauksen tekemisen yheydessä ja yrityksen luvalla lisätty laskutusohjelman rekisteriin laskun tekemistä varten ellei tilausta ole tehty verkkokaupa kautta. Tämän rekisterin pitämisen peruste on tukkutilausten laskutus, toimitus ja niihin liittyvä yhteydenpito.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Tanyasumin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Tanyasumin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Tanyausumin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tanyasumilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Tanyausmin asiakaspalveluun, sähköpostitse tanyasum(at)tanyasum.com tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

      Henkilön etu- ja sukunimi

      Sähköpostiosoite

      Postiosoite

      Puhelinnumero

      Tiedot käsitellyistä tilauksista

      

TIETOJEN LUOVUTUS 
Tietoja ei luovuteta Tanyasumin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. 

TARKASTUSOIKEuS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Jokaisella rekisterssä olevalla henkillöllä on oikeis tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

             Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä                          ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset                     oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää                      kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Tanyasumin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Tanyasumin salasanasuojatulla palvelimella. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Jos asiakas on tilannut uutiskirjeen, on hänen sähköpostiosoitteensa sekä etu- ja sukunimensä lisätty sähköpostipalveluun joka on myös suojattu ja salasanojen takana. Asiakas voi milloin vaan poistua sähköpostilistalta klikkaamalla viestin lopussa olevaa linkkiä tai ilmoittaa Tanyasumille sähköpostitse tai puhelimitse haluavansa poistua listalta.

 

 

Ostoskori
0 tuotetta0.00EUR
Oma tilini
KirjauduKassalle
Tarjoukset
Siniset hämppis legginsit, 50-158cm, 15-28€, luomupuuvillaa
Siniset hämppis legginsit, 50-158cm, 15-28€, luomupuuvillaa
15.00EUR
7.50EUR
Tilaa uutiskirje

Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu