Tanyasum
Etusivu Yritys Myymälä Ajankohtaista Blogi Facebook Ota yhteyttä
Tuoteryhmät
Asiakkaalle
Kotipuoti
Tietosuoja
Tilaaminen ja toimitus
Käyttöehdot
Yritys
Jälleenmyyynti ja myyntiesittelyt
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Uutiset
Paperinuket
Paperinuket

Uutuus tuote -Tanyasum paperinuket!

Tilattavissa itse tulostettavana versiona tai kierrätyspahville tulostettuna, jonka mukana tulee kangastilkkuja vaatteiden askartelua varten!

Valmiina tuotteena tilattaessa paperinuket on tulostettu paksuhkolle kierrätyspaperille ja kukin arkki toimitetaan omassa muovitaskussaan, joissa valmiita paperinukkeja voi myös kätevästi säilyttää. Myöhemmin muovitaskut voi ottaa muuhun hyötykäyttöön eikä pakkausmateriaaleja mene hukkaan.

Valmiina tuotteena tilattavien paperinukkejen mukaan tulee myös kasa kangastilkkuja!
Kangastilkuista voi askarrella vaatteita niin, että liimaa niitä paperivaatteiden päälle. Näin puuhaa riittää pidemmäksi aikaa ja vaatteista tulee eläväisiä ja persoonallisia. Jos haluaa tehdä useampia versioita vaatteista, voi paperivaatteista jäljentää kaavat omalle paperilleen ennen kankaiden liimaamista.
Paperinukkien ja vaatteiden jäljentäminen ja kopioiminen on sallittua ainoastaan alkuperäisen version omistajan ja perheen omaan käyttöön, muille kopioiminen on kiellettyä.

Väritä ja leikkaa nuket, leikkaa vaatteet ja sommittele päälle mieleisiäsi kankaita, liimaa kankaat kiinni vaatekuviin ja leiki!

Askartelun, luovuuden ja leikin iloa pitkäksi aikaa!

 

Jos kotonasi on tilkkuja omasta takaa ja sinulla on mahdollisuus tulostaa nuket haluamallesi paperille, voit myös ostaa paperinuket edullisestin itse tulostettavana versiona. Tulosteet on tarkoitettu vain oman talouden henkilökohtaiseen käyttöön, tulostettavien kuvien kaikenlainen, jakaminen, kopioiminen ja jäljentäminen muille on kiellettyä.

Osallistu myös arvontaan!

Paperinukkien lanseerauksen kunniaksi järjestetään arvonta, johon voi osallistua 30.04.2014 asti.

Paperinukkien vaatteiden inspiiraation lähteenä on toiminut tottapa toki Tanyasumin omien mallistojen vaatteet. Eli etsi, mitkä vaatemallit ovat innoittaneet paperinukkien vaatteita ja osallistu 50€ lahjakortin arvontaan!

Huomioi, että tässä etsitään vaatteiden perusmallia. Eli verkkokaupassa voi löytyä sama malli useammasta eri kankaasta toteutettuna ja tarvitsee löytää vain yksi vastaava malli.
Eli esimerkiksi, jos vaatteena olisi huppari, voisi vastaus olla "huppari on lasten huppari" Tai "pojan huppari on sama malli kun lasten kettuhuppari". Tytöillä ja pojilla voi olla myös samoja vaatemalleja.

Eli vastaa erikseen naisen, miehen, pojan ja tytön vaatteiden parit.
Vinkkinä kerrotaan, että naisten seitsemästä vaatteesta (kenkiä ei lasketa) on Tanyasumin malliston tuote ollut pohjana kuudessa. Ja sama malli voi löytyä yhdestä tai useammasta eri kankaasta tehtynä, riittää jos löydät yhdet :)

Tytön kymmenestä vaatteesta (kenkiä ei lasketa) on Tanyasumin malliston tuote ollut pohjana yhdeksässä. Ja sama malli voi löytyä yhdestä tai useammasta eri kankaasta tehtynä, riittää jos löydät yhdet :)

Tytöllä ja pojalla on kolme yhteistä vaatemallia.

Pojan neljästä vaatteesta (kenkiä ei lasketa) on Tanyasumin malliston tuote ollut pohjana kolmessa. Juu, kuten monesti oikeassakin elämässä, miesväellä on naisväkeä vähemmän vaatteita. Ja sama malli voi pojankin vaatteissa löytyä yhdestä tai useammasta eri kankaasta tehtynä Tanyasumin verkkokaupassa, riittää jos löydät yhdet :)

Miehen neljästä vaatteesta (kenkiä ei lasketa) on Tanyasumin malliston tuote ollut pohjana kahdessa. Ja sama malli voi löytyä yhdestä tai useammasta eri kankaasta tehtynä, riittää jos löydät yhdet :)

Lähetä vastauksesi osoitteeseen tanyasum (@) tanyasum.com 30.04.2014 mennessä.
Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 50€ lahjakortti Tanyasum verkkokauppaan.

Ja jotta ei menisi aivan liian vaikeaksi, oikeiksi vastauksiksi luetaan kaikki ne, joissa on vähintään 90% oikein :)

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse toukokuun alussa.

 

Etusivu » Paperinuket Järjestä tuotteet: Nimi - / +    Ovh - / +
Paperinukke paketti + tilkkuja
Paperinukke paketti + tilkkuja
19.00EUR 10.00EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk
Osta nyt
Tulostettavat paperinuket
Tulostettavat paperinuket
4.90EUR
Osta nyt
Tuotteet 1 - 2 (2 tuotteesta) Tulossivut:  1 
Ostoskori
0 tuotetta0.00EUR
Oma tilini
KirjauduKassalle
Tarjoukset
Pupunkorvainen fleecehattu
Pupunkorvainen fleecehattu
25.00EUR
10.00EUR

Jaa maksu osiin alk. 9.00EUR/kk
Tilaa uutiskirje

Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu